Over ons

 

Door wie wordt u ontvangen? Graag stellen wij ons aan u voor, Paul, Marianne, Paule, Janne en Jetske. Wij wonen in het pand Winkelweg 19A naast Oppe Winckel. Onze paarden Happy en Seppi (Semper Fi),  honden Sjtip, Broor en  hulphond(en) in opleiding maken ons stekje hier compleet. Het zal u niet verbazen dat wij alle 5 paardrijden. Wij genieten het meest van het paardrijden door lekker buiten recreatief te rijden en van de natuur en de omgeving te genieten. Wij houden van muziek maken, wandelen met Sjtip onze wijze, oude, enthousiaste, ontzettend mensgerichte Australian Shepherd. Langere afstanden lopen we met Broor onze jonge Australian Shepherd, die zijn eigen mensen adoreert maar niet zoveel hoeft met andere mensen. Meestal gaat er ook een hulphond mee op stap aangezien we aftraingastgezin zijn van hulphond Nederland.  Fietsen, lezen, lekker eten, bakken (echte Limburgse vlaai!!!), koken, gezelligheid, goede gesprekken, humor en van het leven genieten dat zijn voor ons belangrijke dingen in het leven.

Paul, Marianne, Paule, Janne en Jetske Hassink

Paul, Marianne, Paule, Janne en Jetske Hassink

We zijn heel trots om te vertellen dat wij gastgezin zijn van stichting Hulphond, www.hulphond.nl, en dat de hulphonden in opleiding ons leven  verrijken.  De hulphond is de schaduw van Marianne zodat hij leert dat hij zich onder alle omstandigheden naar wens gedraagt. Een hond met een prachtig doel!

Op een unieke plek in Limburg, de plek waar het “eljers hoes” (ouderlijk huis) heeft gestaan hebben we een nieuw huis gebouwd met authentieke elementen. De mooie elementen en de sfeer van de plek en het oude huis wilden we graag behouden maar ook delen met anderen. Twee voordeuren naast mekaar, de symboliek van bij mekaar net zoals de binnenplaats waar de gasten mekaar buiten kunnen treffen. Landelijk, eenvoudig, natuurlijke materialen en daarom mooi. Eenvoud siert, overdaad schaadt. We zijn beretrots op het eindresultaat. Alles is uitgezocht met zorg en passie, keukens, badkamers, tegels, meubels, slaapkamers met lekker luxe boxsprings (lekker uitgerust de dag tegemoet), leesstoeltjes……

We hebben geprobeerd u te enthousiasmeren met dit stukje tekst. Veel liever vertellen we het u persoonlijk, laten wij het u zien, voelen, horen en proeven door u als gast te verwelkomen Oppe Winckel in het appartement de Biemösj of de Dorsjvlaegel. Het kan……het is aan u om snel te boeken. Onder het item contact staat het reserveringsformulier.

De koffie staat klaar!

Marianne en Paul Hassink
adres Oppe Winckel; Winkelweg 21
woonadres en postadres; Winkelweg 19a
6061AD Posterholt

10609551_504480246350879_8991236362323446177_n

info@oppewinckel.nl voor prijsopgave, beschikbaarheid en/of vragen, mail geheel vrijblijvend!
0031475403788
0031622694552 (Marianne)
0031644744215 (Paul)