We willen iets kwijt in 2020!

Wat een bizar jaar, 2020!  Een jaar, waarin ook nu weer blijkt dat gezondheid het allerbelangrijkste goed op en van de hele wereld is. Die wereld is voor heel veel mensen een stuk kleiner geworden en voor een groot deel is de wereld zelfs ontoegankelijk. Wat vorig jaar onvoorstelbaar leek, is nu een rare werkelijkheid geworden.

We hadden veel buitenlandse boekingen in het voorjaar die allemaal, volledig begrijpelijk, geannuleerd zijn. Ook wij hebben dit nog nooit meegemaakt.

Nu krijgen we aanvragen van Nederlanders die in eigen land op vakantie willen. Oppe Winckel is echt heel ruim, namelijk 90 m2 en  voldoet aan alle RIVM voorschriften. Er is voldoende ruimte om heerlijk te recreëren, waarvan we op instagram en facebook regelmatig voorbeelden posten.  Fietsen, wandelen zonder iemand tegen te komen en als je iemand tegenkomt dan is het een fluitje van een cent om mekaar op minimaal anderhalve meter afstand te passeren. Kijk eens naar de enthousiasmerende routes met begeleidende foto’s op instagram en facebook Oppe Winckel.

We hebben nog een aantal boekingsmogelijkheden, namelijk:

maandag 22 juni tot vrijdag 26 juni 2020, 1 midweek.

vrijdag 17 juli tot maandag 20 juli 2020, lang weekend.

vanaf maandag 28 september volop mogelijkheden.

De herfstvakantie van vrijdag 16 oktober tot vrijdag 23 oktober en de week van maandag 28 december tot maandag 4 januari 2021 zijn reeds geboekt.

Wees welkom om bij ons Oppe Winckel te ontspannen en mooie herinneringen te maken.

Lieve Limburgse groet van Oppe Winckel

Marianne en Paul Hassink

mail naar info@oppewinckel.nl of vul het reserveringsformulier in