Wanneer komen jullie naar Oppe Winckel en kan dat eigenlijk nog wel????????

Het voorjaarszonnetje schijnt alweer heerlijk over ons Limburgse land. Het is zondag 7 april en we komen net binnen van een kort winkelmomentje in Roermond. Het was druk in de stad, winkelende, al rond kuierende mensen, volle terrassen, een mooi concertprogramma in Schouwburg De Oranjerie, mensen die al naar de Maasplassen getrokken worden door de zon, veel fietsers in de omgeving en wandelaars, lekker ontspannen genietende van het mooie weer of in training voor de Kennedymars op Paaszaterdag. Voor elk wat wils!

Al mijmerend overdenken we de afgelopen weken. Maand 4 van 2019 en wat hebben we alweer veel nieuwe mensen leren kennen Oppe Winckel. Allemaal komen ze met een eigen verhaal en een eigen koffer vol…………

Wie gaan we dit jaar nog allemaal “ONT-MOETEN”? Op vakantie, dan moet er even helemaal niets. Leuke telefoontjes van mensen die al vaker hier zijn geweest. “Ken je ons nog? We hadden die zwarte labradorpup mee, die jij zo leuk vond. Je hebt ons zo’n bruikbare tips gegeven! Ze heeft het zo goed opgepakt en we hebben er zoveel plezier van. Wat was dat fijn. Heb je nog wat vrij? We komen terug!” Ja natuurlijk ken ik Senna nog, wat een kanjer van een hondje, liefde op het eerste gezicht. En ja gelukkig hadden we nog wat vrij, geboekt, we zien mekaar terug!

Mensen met vragen. We helpen graag. Is het wel rolstoeltoegankelijk genoeg, kan er een hoog-laagbed in, we hebben een douchebrancard mee, past dat? We hebben de tillift mee, past die onder jullie bed? Er is zo weinig passends te vinden voor rolstoelgebruikers, had ik dit eerder geweten. Dat horen we heel vaak. En wat we ook vaak horen, oh het ziet er echt zo uit als op de foto’s!

Is er iets te doen in de buurt voor kinderen? Waar kunnen we lekker eten? Ik wil even een lang weekend lekker zo weinig mogelijk doen, kan ik ook ontbijt boeken? Het is er allemaal, en ja dat kan en ja er is voor elk wat wils te doen in de omgeving. Vaak zelfs met kortingen door de Limburg Card en Wow- of Social-Deals. Die delen wij vaak op onze facebook pagina Oppe Winckel.

Als we de paarden meebrengen is er dan weidegang mogelijk? Jazeker kan dat, stal, paddock en/of weidegang. Het bord van het ruitermenknooppuntensysteem staat voor Oppe Winckel, dus starten van een route kan vanaf onze stallen.

Is het terrein omheind voor honden, jazeker, zelfs chihuahua proof, die zijn er op dit moment met zijn tweeën sterk!

Vragen en antwoorden, wensen, verwachtingen en daarna……… hopelijk hele mooie vakantieherinneringen!

We hebben nog mogelijkheden en zijn nog op zoek naar mensen die Oppe Winckel ook willen komen beleven, wie?

vrijdag 12 april tot vrijdag 19 april

dinsdag 30 april tot vrijdag 3 mei

vrijdag 3 mei tot vrijdag 10 mei, waarin bevrijdingsfestival activiteiten in Roermond, zeker een aanrader.

maandag 27 mei tot maandag 3 juni, waarin Hemelvaartsdag valt

vrijdag 7 juni tot vrijdag 14 juni, waarin Pinksteren valt

 

Hoogseizoen:

vrijdag 12 juli tot vrijdag 26 juli, 2 weken ivm een annulering

Nazomer:

Vanaf vrijdag 13 september

We hopen jullie te ontmoeten Oppe Wincke!

Marianne, Paul, Paule, Janne en Jetske Hassink

Vul de reserveringsaanvraag in onder “Route/Contact” of mail naar info@oppewinckel.nl of bellen kan natuurlijk ook.

0622694552 (Marianne)

0644744215 (Paul)