Overpeinzingen……….

Het hoogseizoen 2019 ligt weer achter ons met vele ontmoetingen. We hebben samen met onze gasten weer mooie en bijzondere herinneringen gemaakt. Vertrouwde gasten, die ons al jaren verblijden met hun komst, hetgeen we als een van de  grootste complimenten beschouwen (mensen die trouw, enthousiast en met veel plezier terugkomen bij ons op vakantie)……maar uiteraard ook veel nieuwe gasten die de weg naar Oppe Winckel gevonden hebben. Alle mensen komen met een eigen verhaal, soms blijven die verhalen bij de mensen maar vaak worden verhalen gedeeld. Dat is de slagroom op de taart. Het mooie van ons werk, de persoonlijke touch, oog en oor voor onze gasten.

Ook dit jaar valt ons weer op dat we veel gasten hebben mogen ontvangen vanwege de rolstoeltoegankelijkheid van onze benedenverdieping. En met gepaste trots mogen we hier schrijven dat deze zeer gewaardeerde doelgroep erg tevreden is over Oppe Winckel! Wat doet dat goed! Als er zorg aan huis nodig is dan hebben we erge goede ervaringen met Zorg met n Hart en ook dit seizoen is weer gebleken dat ze echt hun naam eer aan doen! Chapeau! Zijn er speciale wensen of dingen extra nodig dan zijn we er tot op heden nog steeds in geslaagd daar samen uit te komen.

Wat ons wel nog bezig houdt is dat veel gasten veel moeite moeten doen om een (rolstoel)geschikt vakantiehuis te vinden. Dat is echt een veel gehoorde opmerking.

Vanmiddag een middagje administratie gevoerd want de boekingen voor komende periode en volgend jaar hoogseizoen komen gelukkig weer volop binnen. De herfstvakantie hebben we nog vrij en laat die herfst nu net bijzonder mooi zijn in Midden Limburg.

Vraag naar onze mogelijkheden en naar onze vrije periode. Niets is zo fijn als uitkijken naar een hele fijne vakantie, de voorpret en dan het vakantie VIEREN om daarna met mooie herinneringen weer naar huis te keren.

Met Limburgse groet van Oppe Winckel

Marianne en Paul Hassink

0475403788

0622694552 Marianne

0644744215 Paul

Vaste beugel aan de wand. Mobiele toiletombouw, die al naar gelang wens geplaatst kan worden.

Brede deuren, grote draaicirkels, voldoende ruimte.