Mijmeringen bij het lezen van het gastenboek.

Denk dat de kracht van Oppe Winckel toch echt wel de persoonlijke touch is. Iedereen komt met een eigen verhaal. Mensen komen op vakantie en wij willen graag dat ze zich welkom voelen. Dat er oor en oog is van hoe het het fijnste voelt en dat is persoonlijk.

Steeds meer en meer krijgen we rolstoelgebruikers op vakantie die lang gezocht hebben naar een geschikte vakantieplek. En hoe bijzonder fijn is het om te horen dat het hier zo ruim en goed aangepast is. Trots! Hulp(middelen) aan huis Oppe Winckel is ook mogelijk, onlangs nog een link geplaatst op onze www.oppewinckel.nl.

De paardenliefhebbers, ruiters en menners hebben ons dit jaar minder bezocht, wellicht te warm geweest? Ook die doelgroep ontvangen we erg graag op ons mooie stekje. We hebben een mooi knooppuntensyteem voor ruiter- en menpaden.  Het wandelknooppuntensysteem en het fietsknooppuntensysteem zijn dit jaar weer volop gebruikt. Genieten met een zachte G!

Het lezen van het gastenboek……. met een lach en tevreden gevoel en vaak oh ja toen, en die en die, en dat……. en hoe zou het zijn met……en weer verheugen op gasten die terug komen, hetgeen natuurlijk een mooi compliment is.

Ooit ga ik nog eens een boek schrijven, maar als ik daar niet de tijd voor vind…… dan ga ik af en toe weer even zitten met mijn gastenboeken. De herinneringen zijn verankerd in mijn geheugen en Facebook van Oppe Winckel helpt daar ook af en toe bij 😋.