Gastenboek

Leuk dat u onze website bezoekt. Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u een bericht achterlaten onderaan dit gastenboek.

Comments

 1. Familie Palmen zegt

  Lieve familie Hassink! Was een heerlijke vakantie in jullie prachtig vakantiehuis! Prachtige accommodatie en een mooie omgeving! Zo fijn dat mijn broer en rolstoelgebruiker uit Bristol Engeland daar met zijn familie kon logeren en zijn vrienden en familie kon ontvangen! Prachtig, gezellig en groot huis! Hele fijne keuken waar alles aanwezig is om een grote maaltijd te verzorgen! Wij voelden ons meteen thuis! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en wij komen zeker weer terug! Zeker een 10+ en chapeau! Bedankt familie Palmen uit Bristol!

 2. Familie. Palmen zegt

  Lieve familie Hassink! Heel enthousiast zijn wij, familie Palmen, over het vakantiehuis van jullie! Onze broer Pim en familie uit Bristol kunnen lekker relaxed op vakantie en bezoek ontvangen! We voelden ons meteen thuis en een heerlijke keuken waar alles aanwezig is om een grote maaltijd te verzorgen! Prachtige accommodatie en een mooie omgeving en toch dicht bij de Limburgse steden! We hebben genoten en voor herhaling vatbaar! Bedankt en jullie krijgen een 10+! Chapeau! Groetjes familie Palmen Bristol!

 3. Karin Palmen zegt

  Lieve familie Hassink! Zo fijn dat mijn broer en zijn familie bij jullie een super vakantiehuis hadden gevonden! Zo konden ze ondanks dat Pim een rolstoelgebruiker is bij jullie genieten van een verzorgd, gezellig en groot huis! Prachtige omgeving en toch dicht bij grote steden! Ook wij als bezoeker van Pim en familie voelde ons meteen thuis! Hebben er heerlijk kunnen koken en alles was aanwezig in de keuken! Super bedankt en zeker voor herhaling vatbaar! Wij geven jullie een 10+ ! Tot gauw weer! Familie Palmen!

 4. Corrie en Frans zegt

  Lieve familie Hassink,

  Dit was al weer de 4e keer, en wederom was het weer een warm bad.
  Super gezellig.
  Elke dag tijd voor een praatje samen, kortom een “thuisgevoel”.
  Het is voor ons een oplaadmoment, wij kunnen er weer even tegen.

  Super bedankt voor jullie persoonlijke aandacht ook namens Patoeff
  voor de leermomentjes en het extra blokje.

  Corrie, Frans en Patoeff

  • OppeWinckel zegt

   Lieve Corrie en Frans,

   Heel hartelijk bedankt voor dit mooie bericht, de complimenten, de wandelkilometer(tje)s, de praatjes, de humor, de gezamenlijke hondenpassie, de mooie plant, het heerlijke cadeau…….kortom, bedankt dat jullie er waren!

   En Corrie……………het appartement was op zijn Corrie-st achtergelaten, lief (te) gek mens!

   We hopen jullie nog vaak te mogen ontvangen Oppe Winckel met jullie geweldig lieve, snelle, slimme Patoeff.

   Dank jullie wel
   Marianne, Paul, Paule, Janne en Jetske

Speak Your Mind

*