De Dorsjvlaegel

Door een mooie donkergroene landelijke voordeur komt u het appartement binnen. Vanuit de hal kunt u met de trap naar het appartement. Bovenaan de trap links bevinden zich twee  slaapkamers  met ieder een twee persoons boxspring (2 maal 80 bij 200 cm). Vanuit de ramen van de slaapkamers heeft u een mooi uitzicht over de paardenstal, de paddock, de wei en veel landerijen en groen. Ziet u de wandelpaden, ruiterpaden en fietspaden naar u lonken?

Het appartement is voorzien van een apart toilet. De separate badkamer is ruim en voorzien van een inloop douche, een ligbad (190 cm) en een wasbak.

Aan de rechterkant bevindt zich de mooie keuken en woonkamer.  De keuken is o.a. voorzien van een afwasmachine (u bent tenslotte op vakantie), een keramische kookplaat, een magnetron, een koelkast, een losstaande diepvries, koffiezet- en senseoapparaat, waterkoker, broodrooster, tosti-apparaat en een ingebouwde heteluchtoven. Een mooie grote bbq staat ook klaar voor gebruik door de gasten op de binnenplaats.

Het appartement is in totaal 90 vierkante meter groot. De vloer is voorzien van een mooie rustieke tegel. Behalve de slaapkamers die verwarmd worden door radiatoren wordt het appartement verwarmd door vloerverwarming.

De stoelen, de bedden en de bank zijn met zorg uitgekozen wat betreft zit- en slaapcomfort, voor handdoeken, beddengoed en linnengoed wordt gezorgd. U beschikt over een wasmachine.

Kinderbed met het daarvoor benodigde linnengoed, kinderstoel en box zijn aanwezig.

Uiteraard bieden wij u gratis WIFI aan.