De Biemösj

Door een mooie donkergroene landelijke voordeur komt u het appartement op de begane grond binnen. Het appartement is rolstoel toegankelijk. Wij willen  graag ook minder valide mensen  begroeten en de gelegenheid bieden voor een ontspannen vakantie in een mooie entourage. Rechts zijn twee  slaapkamers  met ieder een twee persoons boxspring (2 maal 80 bij 200 cm).

De badkamer is ruim met (iets hoger) toilet, wastafel en een ruime inloop douche.

Voorzieningen voor minder valide gasten:

Bouwtechnisch is rekening gehouden met bredere doorgangen en deuren, draaicirkels, hogere toilet, stroefheidseis van de vloer, geen of uiterst lage drempels maar natuurlijk hebben wij ook nog extra voorzieningen aangeschaft voor op de badkamer. Er is een toiletsteun aanwezig, vaste beugels aan de muur bij douche en toilet (extra wandbeugels met zuignappen bij te plaatsen), een douchestoel en een verrijdbaar rekje voor de douchespullen zodat deze op de meest geschikte plaats onder handbereik geplaatst kunnen worden. Via Medicura, Medipoint of andere verstrekkers van hulpmiddelen kunnen verdere hulpmiddelen gehuurd worden, denk aan hoog-laagbed, tillift, speciale matrassen, douche brancard etc. Ook zorg aan huis wordt regelmatig geregeld door de gasten bv bij Zorg met een hart (link staat rechts op deze pagina) of bij de thuiszorg.

Aan de linkerkant bevindt zich de mooie keuken en woonkamer met openslaande deuren naar het overdekt terras en de binnenplaats. Vanuit de keuken en de woonkamer kijkt u over de binnenplaats uit op de paardenstallen. Wat is er mooier dan op uw vakantie uw eigen paard lekker hooi te zien smikkelen vanaf de comfortabele bank of zittend aan de keukentafel met een lekker kopje koffie en een stukje Limburgse vlaai? Van heerlijke buiten ritten bent u bij ons verzekerd! Honden zijn welkom en uiteraard verblijven hulphonden gratis Oppe Winckel. Oppe Winckel is helemaal omheind en de binnenplaats is naar wens af te sluiten met een scherm om de doorgang naar de paarden gesloten dan wel open te houden. WIFI is bij ons ook gratis.

 

De keuken is o.a. voorzien van een afwasmachine (u bent tenslotte op vakantie), een keramische kookplaat, een magnetron, een koelkast, een losstaande diepvries, koffiezet- en senseoapparaat, waterkoker, broodrooster, tosti-apparaat en een ingebouwde heteluchtoven. Een mooie grote bbq staat ook klaar voor gebruik door de gasten op de binnenplaats.

Het appartement is in totaal 90 vierkante meter groot. De vloer is voorzien van een mooie rustieke tegel die zoals reeds vermeld, voldoet aan de stroefheid eis voor gehandicapten. Behalve de slaapkamers die verwarmd worden door radiatoren wordt het appartement verwarmd door vloerverwarming.

De stoelen, de bedden en de bank zijn met zorg uitgekozen wat betreft zit- en slaapcomfort, voor handdoeken, beddengoed en linnengoed wordt gezorgd. U beschikt over een wasmachine.

Kinderbed en het daarvoor benodigde linnengoed, box en kinderstoel zijn aanwezig.